fbpx

Parkinson hold

FysioHuset Skanderborg tilbyder træning på hold for dig, der har parkinson og ønsker at holde dig i god form og arbejde med din parkinson.

Holdtræningen med fysioterapeut
Parkinson er en neurologisk sygdom, der kan have en stor indvirkning på den enkeltes evne til at klare daglige opgaver. Derfor tilbyder FysioHuset Skanderborg et hold for personer med Parkinson, hvor der er fokus på at opbygge balance og styrke for at hjælpe deltagerne med at klare hverdagen bedst muligt. Men holdet er også gavnligt for personer med andre neurologiske lidelser, som for eksempel hjerneblødning og sclerose.

 

FysioHuset Skanderborgs Parkinson hold er ledet af en fysioterapeut, som sørger for at hver deltager får udarbejdet et program, der er målrettet hans/hendes behov. Derudover er der også fælles træning og bevægelse, hvor der er plads til udveksling af erfaringer og støtte fra de andre deltagere. Dette skaber en hyggelig og sjov atmosfære, hvor man kan føle sig tryg og godt tilpas.

Træningen foregår i FysioHuset Skanderborgs træningssal, som er beliggende på Sygehusvej 7, 1. sal, 8660 Skanderborg. Det eneste krav til deltagerne er, at de møder op i træningstøj og indendørs sko og gerne medbringer en flaske vand.

Hvis du lider af Parkinson eller en anden neurologisk lidelse, så kan deltagelse på FysioHuset Skanderborgs Parkinson hold hjælpe dig med at opbygge balance og styrke, så du kan klare hverdagens opgaver bedst muligt. Samtidig vil du få mulighed for at møde andre i samme situation og udveksle erfaringer og støtte hinanden på vejen mod en bedre livskvalitet.

Der er plads til at have et hyggeligt og sjovt samvær. Desuden er der også plads til at fysioterapeuten vil guide hver enkelt i de forskellige øvelser, så de udføres korrekt, og de kan justeres ift. den enkeltes niveau.

Hvor foregår træningen?
Sport og fitness: Dagmar centret 10,8660 skanderborg

Krav til deltagere

  • Træningstøj og indendørs sko
  • Medbring gerne en flaske vand

Læs artikel i Krop og Fysik om Parkinson træning

Fysiohuset_by_Troels-Jepsen_0300

Find tiderne :

Hold instruktør:

Book tid til individuel undersøgelse: