fbpx

Kommunal Genoptræning hos fysioterapeut i skanderborg

Velkommen til FysioHuset Skanderborg - din lokale ekspert inden for genoptræning!

Hvis du i forbindelse med hjemsendelse fra hospital har fået udarbejdet en genoptræningsplan,  og er bosiddende i Skanderborg kommune,er du berettiget til fysioterapi uden egenbetaling. Du bliver visiteret gennem Skanderborg Kommune, hvor du herefter kan blive tilbudt genoptræning hos  en fysioterapeut i FysioHuset Skanderborg.

 

 

Fysiohuset_by_Troels-Jepsen_0279

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at komme tilbage til dit normale liv efter en operation, skade eller sygdom. Derfor tilbyder vi en bred vifte af fysioterapi tiltag, der er designet til at hjælpe dig med at opnå den hurtigste, bedste og mest effektive genoptræning.

Vores team af erfarne fysioterapeuter har den nødvendige viden og erfaring til at guide dig igennem din genoptræningsproces og sikre, at du oplever minimal smerte og kommer tilbage til dine daglige aktiviteter så hurtigt som muligt.

glad træning til hofte og knæ artrose | fysioterapeut

Hos FysioHuset Skanderborg ligger vi vægt på at du gennem genoptræning, kommer tilbage til dit vanlige aktivitets niveau. I klinikken vil det blive vurderet hvordan genoptræningen skal fremskride, hvorvidt der skal træning, enten som hjemmetræning eller på holdtræning, derudover vil det blive vurderet om individuel behandling er relevant for genoptræningen.

  • Hjemmetræning
  • Selvtræning
  • Holdtræning med fællesøvelser
  • Holdtræning efter individuelt tilpasset program
  • Individuel behandling
  • Vi har samarbejde med Sport og Fitness og man vil kunne genoptræne individuelt med terapeut eller på vores genoptræningshold i fitness centret.

Når du er visiteret fra kommunen har du mulighed for at ringe og få en tid hurtigst muligt, så vi kan komme igang med din genoptræning.

Book en tid hos os i dag og lad os hjælpe dig med at opnå den bedste mulige genoptræning!