fbpx

Babytjek ved børnefysioterapeut

Hvad er et babytjek hos FysioHuset?

Ved et babytjek laves en grundig undersøgelse af din baby. Her tjekkes bevægelighed, funktion og motorik. Et babytjek er roligt og skånsomt og udføres med respekt for barnets signaler. Her får du råd og vejledning til, at mindske eventuelle symptomer derhjemme med simple øvelser. Her er der tid til at snakke om eventuelle bekymringer og svare på spørgsmål omhandlende dit barn.

  • Grundig undersøgelse af barnet ved børnefysioterapeut
  • Instruktion i øvelser tilpasset dit barn
  • Tips til at understøtte den gode motoriske udvikling
  • Tid til at få svar på spørgsmål der omhandler dit barn
Babytjek, babybehandling
Babytjek, babybehandling

Hvorfor booke et BabyTjek til mit barn?

Hvis man går med specifikke bekymringer eller blot ønsker et generelt babytjek. Efter undersøgelsen vurderes det om dit barn har behov for yderligere behandling.

Du kan booke et babytjek når dit barn er mellem 0-12 måneder, det anbefales at komme til babytjek indenfor de første 3 måneder, så Sabine bedst muligt kan hjælpe din baby med den mest optimale udvikling.

Hvis der er behov for behandling?

Efterfølgende kan du og Sabine blive enige om at igangsætte en behandlingsindsats for dit barn, hvis det kan hjælpe dit barn.

Oftest er øvelser og vejledning af jer forældre den vigtigste del i at hjælpe babyer gennem fysioterapi. Somme tider kan den manuelle behandling dog være et godt supplement til den aktive del, som I udfører derhjemme. Der behandles på  eventuelle fund. Under hele behandlingen har du mulighed for at være tæt på for at skabe tryghed hos dit barn.

I så fald aftaler du/I en ny tid med Sabine og starter et fysioterapeutisk forløb.