fbpx

EREKTIL DYSFUNKTION / IMPOTENS

BEHANDLING AF REJSNINGSBESVÆR

Hos FysioHuset vil vi bryde tabuet under bæltestedet.
Mange mænd og kvinder oplever i stigende grad problemer med sex og fertilitet, men er bange for at sige det højt eller søge hjælp. Hos FysioHuset Skanderborg behandler vi problemer forbundet til underlivet, hvad end det er rejsningsbesvær, smerter eller fertilitet. Vi beder jer om at læse med, for at udbrede viden om at der findes behandling for disse problemer.

Årsagen til manglende rejsning?
Erektil dysfunktion(ED), der i daglig tale kaldes rejsningsbesvær, er den manglende evne til at opretholde rejsning under samleje eller masturbation. Dette er den mest forekommende problemstilling i soveværelset. Har du rejsningsproblemer, har du altså en nedsat evne til at få rejsning af penis under seksuel aktivitet.

Rejsningsbesvær er en tilstand og ikke en sygdom og det kan behandles. Du kan læse mere om årsager til manglende rejsning herunder.

I starten kan det forekomme i perioder og gradvist blive mere og mere. Det er typisk mænd i 40-års-alderen og opefter, men kan også ramme under 40-års-alderen. Undersøgelser har vist at 60 % af alle mænd over 60 år lider af rejsningsbesvær i større eller mindre grad.

I Fysiohuset Skanderborg bruger vi fokuseret shockwave behandling mod rejsningsbesvær.

Hvorfor er jeg blevet impotent?

I de fleste tilfælde skyldes rejsningsproblemer åreforkalkning i blodkarrene i penis. Der kan dog også være andre årsager, der betyder, at du har manglende evne til rejsning. Mænds rejsning forandres helt naturligt med alderen, det betyder, at der skal mere til for at opnå og vedligeholde rejsning af penis.

Der kan både være organiske årsager, men også psykologiske årsager kan spille en rolle i forhold til impotens.

Langt de fleste tilfælde skyldes en organisk årsag som:
- Alder
- Sygdom som diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolestorol
- Medicinske bivirkninger
- Overvægt
- Reduceret niveau af det mandlige kønshormon
- Rygning
- Alkohol

Derudover kan det også skyldes psykologiske årsager som:
- Præstationsangst
- Stress
- Depression
- Problemer i parforholdet

For vi kan yde den rigtige behandling for dig, er det vigtigt hvis finder ud af om det er organiske eller psykologiske årsager der ligger bag dit problem.

 

 

 

Hvornår skal jeg opsøge læge omkring Erektil dysfukntion?

Vi anbefaler, at du opsøger læge, hvis du gentagne gange har oplevet manglende evne til at opnå rejsning på en periode over cirka 3 måneder. Impotens kan være første tegn på en ikke-konstateret sygdom som eksempelvis diabetes, forhøjet blodtryk eller depression, der er vigtige at få behandlet.

Hvordan foregår behandlingen hos Fysiohuset Skanderborg:

Hvis du har oplevet manglende rejsning under sex, og nogle af de ovennævnte årsager til manglende rejsning kunne passe til dig, kan du benytte vores behandling. Behandlingen foregår ved hjælp af et shockbølgeapperat, der trænger gennem huden og ind i vævet, hvor de øger blodcirkulationen samt stimulerer dannelsen af nye blodkar i og omkring penis.

Du skal regne med ca 5 behandlinger. Nogen mænd har brug for flere behandlinger.

Du vil blive behandlet af vores fysioterapeut Jacob Remmen eller Karin Vilandt. Jacob og Karin er uddannet fysioterapeuter og er efteruddannet i shockbølgebehandling af erektil dysfunktion/rejsningsbesvær samt Peyronies syndrom(krummerik/skæv penis).

 

Bestil en tid ved at ringe til klinikken 86510909 eller sende en mail til jacobr@fysiohuset.dk eller karin@fysiohuset.dk

Pris for forløb på 5 gange: 4000 kr
800 kr pr. gang herefter
Se alle priser her

Kontakt os ved spørgsmål

Dine behandlere af rejsningsbesvær: