fbpx

FIRMA AFTALE | SUNDHED I VIRKSOMHEDEN

FysioHuset - Din virksomheds sundhedsløsning

Forbedre produktiviteten og trivslen hos dine ansatte med en skræddersyet sundhedsordning fra FysioHuset. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, herunder massage, sundhedstjek, ergonomi, træning og meget mere. Vores team af fagfolk vejleder og behandler dine medarbejdere med henblik på at forebygge arbejdsskader og minimere smerter.

Med en ordning hos os kan du forvente:

  • En reduktion af sygefraværet
  • En øget produktivitet
  • Sundere og mere tilfredse medarbejdere
  • Faglig vejledning om træning, behandling og livsstil
  • En løsning, der passer til dine ønsker og behov
  • En tillokkende arbejdsplads
  • Færre unødvendige sygemeldinger og forkortede sygedage

Vores team af fysioterapeuter besøger både offentlige og private virksomheder, og tilpasser ydelsen til dine medarbejderes specifikke behov. Ordningen kan foregå både på virksomheden og på vores klinik.

Bliv en del af vores tilfredse kundekreds og oplev de mange fordele ved at øge dine medarbejderes trivsel. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nå sit fulde potentiale.

henvisning til fysioterapi skanderborg

Skræddersyede fysioterapi- og massagepakker til virksomheder i området om Skanderborg og midtjylland. Vi forstår, at et sundt og produktivt arbejdsmiljø er afgørende for virksomheder, og vores team af erfarne fysioterapeuter og massører er klar til at hjælpe jer med at opnå netop det.

Vores virksomhedspakker inkluderer en række tjenester, der kan tilpasses dine medarbejderes behov og tidsplaner, herunder ergonomisk rådgivning, behandling af arbejdsrelaterede skader og muskelspændinger, samt afslappende massagebehandlinger.

Vores fysioterapeuter og massører er uddannet til at behandle en bred vifte af tilstande, herunder nakke- og skuldersmerter, rygsmerter, hovedpine og mere. Vi fokuserer på at behandle årsagen til dine symptomer, ikke blot dine symptomer, og hjælper dig med at opnå en bedre sundhed og livskvalitet.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores virksomhedspakker og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Vi ser frem til at samarbejde med jer!

Få lavet et ergonomisk check up og få råd til at gøre medarbejders hverdag bedre og med mindre risiko for slid og arbejdsskader ved at gøre deres arbejdsopgaver mere ergonomiske.

skræddersyede træningsprogrammer til virksomheder i Skanderborg-området. Vores team af erfarne fysioterapeuter er specialiseret i at designe træningsprogrammer, der kan hjælpe med at forbedre medarbejdernes sundhed og velvære, samtidig med at de øger deres produktivitet og arbejdsglæde.

Vi tilbyder en bred vifte af træningsprogrammer, der kan tilpasses dine medarbejderes behov og tidsplaner. Vores fysioterapeuter vil arbejde tæt sammen med jer for at forstå jeres virksomheds unikke behov og mål og derefter designe træningsprogrammer, der passer til jeres medarbejderes behov og evner.

Vores træningsprogrammer fokuserer på at forbedre kropsholdning, styrke muskler og led, forbedre fleksibilitet og øge udholdenhed. Vi bruger en række teknikker, herunder styrketræning, funktionel træning, pilates og yoga, for at hjælpe dine medarbejdere med at opnå deres træningsmål på en sjov og effektiv måde.

Vores fysioterapeuter er også i stand til at evaluere og behandle eventuelle skader eller smerte, som dine medarbejdere måtte have, og kan give rådgivning om forebyggelse af fremtidige skader.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores træningsprogrammer til virksomheder og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Vi ser frem til at samarbejde med jer!