fbpx

Coaching og Healing

Coaching og healing
v. fysioterapeut Lene Ulsted

I situationer, hvor livet er svært eller gør ondt, kan der være brug for at stoppe op for at finde tilbage til roen indeni. Usikkerhed, frustration og bekymring kan medføre spændinger, uro og træthed. Krop, tanker og følelser stresser og gør ondt og blokerer for at man kan mærke sig selv og finde vej i sit liv.

Den coachende samtale kombineret med healing eller afspændende massage hjælper med at genoprette kontakten indeni. Når først der er kommet ro på, er det muligt at flytte fokus og finde veje og løsninger, der er mere hensigtsmæssige og giver større glæde og tilfredshed i dagligdagen.

I samtalen er der især fokus på at afklare ens ubevidste negative mønstre og skifte dem ud med mere konstruktive tilgange.

I healingen er der fokus på afstressning, grounding og at komme i en dybere indvendig kontakt.

 

Du kan komme til en enkelt samtale og/eller behandling for f.eks. at bryde en spændt situation og få nyt perspektiv - eller du kan komme i en længere periode og bruge det som et udviklingsforløb. I sidstnævnte tilfælde får du lidt øvelser, som du kan arbejde med hjemme ind imellem.

Vores mål hos Fysiohuset Skanderborg er at hjælpe dig med at opnå bedre sundhed og velvære på en naturlig og holistisk måde. Vi tror på at bruge en kombination af forskellige behandlingsformer for at finde den bedste løsning til vores klienters individuelle behov. Kontakt os i dag for at lære mere om kraniosakralterapi og vores andre behandlingsformer.

Priser:
1 time coaching og healing   kr 700
Har du kun behov for healing eller samtale, kan du aftale 30 eller 45 min. i stedet.

Der er ikke sygesikrings tilskud til denne behandling. Men det er muligt at kombinere og f.eks. tilkøbe 1/2 times samtale til en almindelig fysioterapeutisk behandling.