fbpx

 Second opinion fysioterapi

 

Klinikken tilbyder second opinions indenfor fysioterapi med vores erfarne fysioterapeut og klinikejer Thomas Rasmussen. Med hans ekspertise og omfattende viden inden for fysioterapi, undersøgelse og behandling er Thomas ofte blevet anmodet af kollegaer, forsikringsselskaber og kunder, som har søgt svar på deres problemer uden at få den nødvendige behandling eller vished.

Thomas Rasmussen

Som en del af vores second opinion forløb, vil Thomas gennemgå tidligere undersøgelser og diagnoser, og udføre sin egen undersøgelse for at opnå en klar forståelse af dine smerter og problematik. Han vil derefter give en uafhængig og objektiv vurdering og herefter foreslå en behandlingsplan som er tilpasset til dig, som skal hjælpe dig med at opnå en hurtig og effektiv bedring.

Vores second opinion forløb er ideelle for dem, der søger ekstra bekræftelse og vejledning i deres behandlingsforløb eller for dem, der ikke er tilfredse med deres nuværende behandling.

Kontakt klinikken på skanderborg@fysiohuset.dk eller Thomas Rasmussen direkte på thomas@fysiohuset.dk og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå en vej frem til en normal hverdag.

Pris

Second opinion er 1.5 times undersøgelse

Pris: 1000 kroner

Efterfølgende behandlinger 307,95 kroner

Tilskud

Second opinion er en konsultation som ikke er under sygesikring.

Tilskud fra Sygesikring Danmark : 133 kroner

Efterfølgende behandlinger tilskud : 88 kroner

Shockwave/ trykbølge terapi
vederlagsfri og kroniske lidelser