Personlig Træning

Personlig Træning – et skridt på vejen med
FysioHuset og
Sport og Fitness

Står du med et ønske om at komme i bedre form?
Vil du komme dine skader til livs?
Vil du gerne være stærk og sund?
Vil du være bedre til din sport?
Oplever du gang på gang at starte op i et fitnesscenter, uden at få
de resultater du ønsker?
Eller sidder du blot og mangler noget inspiration, til at tage din
træning til næste niveau?

Så er et personligt træningsforløb, måske lige hvad du står og mangler.

Vi tror på at alle kan opnå resultater, de kan være stolte af og glade for, med den rette vejledning, hjælp og viden. Alle forløb bliver tilpasset individuelt så det netop passer til dine konkrete behov og med dine mål for øje.

Hvad kan vi gøre for dig?
Vi kan hjælpe dig til at opnå de resultater du går og drømmer om!
Den personlige træner og fysioterapeut fungerer både som tovholder for din træning, men også som inspirator, motivator og sparringspartner.

Vi  hjælper dig til at sætte den rette kurs og vigtigst af alt, så giver den personlige træner dig redskaberne til at du kan bibeholde dine resultater og til at du kan sætte realistiske mål, som samtidig udfordrer og udvikler dig.

 

Booking
Book et møde på dorthea@fysiohuset.dk  eller skanderborg@fysiohuset.dk til en uforpligtigende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.
Du kan også booke via den vildt smarte online-bookingfunktion der er lige om hjørnet…

Hvem står for personlig træning?
Jeg hedder Dorthea og er 31 år gammel. Jeg er fysioterapeut og personlig træner i FysioHuset Skanderborg og i Sport og Fitness Skanderborg. 
Min interesse for fysioterapi og personlig træning udspringer af min nysgerrighed over for kroppens forandringsmuligheder, for sundhed og idræt samt min passion for at hjælpe andre mennesker - at gøre en forskel.
Jeg har altid dyrket megen sport og prioriteret en aktiv hverdag. I mine yngre år var det primært håndbold og fodbold, men i 2005 startede jeg til kampboksning. Her forstod jeg for første gang vigtigheden af den rette træning og kost, for at kunne opnå de bedste resultater.

Kompetencer:
· Uddannet Fysioterapeut
· Uddannet Fitness instruktør via Fitnessworld
· Flere års erfaring med hold- og personlig træning

Som person er jeg enormt engageret og passioneret. Jeg sætter en ære i at yde en god behandling samt give en god service.
Så vil du have effektiv træning af en benhård kvinde, som leverer god energi og forstår at svinge pisken? Så er det mig du skal have fat i!  Med mig som personlig træner er du garanteret sved på panden, masser af grin og high fives!

Pris

4 gange: kr. 2240,-
8 gange: kr. 4250,-
12 gange: kr. 5995,-
16 gangekr. 7680,-

Booking sker via mailSkanderborg@fysiohuset.dk

eller

ring på 86510909