Kranio-sakralterapi

Hos Fysiohuset Skanderborg kan du modtage kraniosakralterapi af vores erfarne fysioterapeut Lene Ulsted. Lene har uddannelse i kraniosakralterapi og har hjulpet mange klienter med at opnå bedre mindre smerter gennem denne behandlingsform. Hun skræddersyr hver behandling til individuelle behov for at sikre de bedste resultater.

Under en kraniosakralterapibehandling anvender terapeuten blide tryk og strækninger på kroppen for at stimulere det kraniosakrale system og forbedre dets funktion. Dette kan omfatte manipulation af kraniet, nakken, ryggen og bækkenet samt massage af blødt væv og muskler.

Ifølge eksperter i  kraniosakralterapi kan behandlingen hjælpe med at afbalancere kroppens energifelt og forbedre cirkulationen af ​​blod og lymfevæsker. Dette kan hjælpe med at lindre spændinger og smerter i kroppen, reducere stress og angst, forbedre søvnkvaliteten og øge følelsen af ​​velvære og afslapning.

Vores mål hos Fysiohuset Skanderborg er at hjælpe dig med at opnå bedre sundhed og velvære på en naturlig og holistisk måde. Vi tror på at bruge en kombination af forskellige behandlingsformer for at finde den bedste løsning til vores klienters individuelle behov. Kontakt os i dag for at lære mere om kraniosakralterapi og vores andre behandlingsformer.