fbpx

Bootcamp - Nyt år, nye vaner!

Bootcamp - nyt år, nye vaner!

10 ugers forløb:

  •  Holdtræning hver onsdag: 19:00-20:00 - Opstart: 25/01/23
  •  Fri træning i fitness
  •  Træningsprogram
  •  Før og efter konsultation

Pris i alt: 1400kr

Træningshold 1 gang ugentligt, med en før og efter konsultation, træningsprogram og ubegrænset træning i fitness i 10 uger varetaget af fysioterapeut

Kom og få sved på panden. Dette tilbud er for dig der vil udfordres og ønsker at forbedre din styrke og kondition. Den ugentlige holdtræning er et funktionelt træningshold. Der vil være fokus på øvelser med høj intensitet og der vil blive benyttet tunge vægte, kettlebells, TRX, vægtskiver, store bolde og meget mere.

Målet med træningen er øget forbrænding, bedre kondition, styrke, stabilitet, koordination, øget muskelmasse og toning af hele kroppen.

Træningen er for alle – begynder og øvet - unge som ældre!

Forløbet varetages af en fysioterapeut og der vil i tilbuddet være en før og efter konsultation, med henblik på skader, mål og andet som er relevant at have fokus på. I forbindelse med første konsultation vil der blive udviklet et træningsprogram som frit kan bruges i fitnesscenteret I alle 10 uger.

Tilbuddet er en god mulighed for at komme godt i gang med en aktiv livsstil, hvor der er mulighed for træning flere gange om ugen.

For at tilmelde sig, brug nedenstående link eller ring til os på: 86510909

Bootcamp